Om oss - Ett åkeri i Kalmar län

Välkommen till Karstorps Entreprenad - ditt pålitliga åkeri i Kalmar län!

Vi är specialister inom transportbranschen och erbjuder en rad olika transporttjänster för företag i Kalmar och dess omgivningar. Med vår kompetens och erfarenhet kan vi säkerställa att dina tillgångar transporteras på ett säkert och effektivt sätt.

Karstorps Entreprenad är ett företag som startades av Fredrik Tedborn år 2016 i Västervik. Det började som en liten grävfirma men utvecklades snabbt till ett nästan renodlat åkeri som utför olika sorters transporter i Kalmar län. Idag har företaget 6 anställda och en modern fordonsflotta som består av 5 lastväxlarbilar, 1 kranbil, lastväxlarsläp, tippsläp och 1 lastmaskin. Karstorps Entreprenad är ett växande och kundorienterat företag som satsar på kvalitet och service, Så behöver du flytta en container eller en maskin? Inga problem – vi är ett mångsidigt företag, Vårt åkeri tillhandahåller flexibla lösningar, pålitliga transporter och anpassar oss alltid efter just dina behov.

Vi har duktiga chaufförer som är måna om att alla transporter kommer fram på ett så säkert och tryggt sätt som möjligt. Vår målsättning är att du som kund ska få dina förväntningar överträffade när du anlitar oss för dina transporter!

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på Karstorps Entreprenad för att diskutera era transportbehov. Vi är redo att hjälpa er med era transportutmaningar och att leverera era tillgångar på ett säkert och effektivt sätt.

Vi finns för dig!

Är du i behov av transport till Kalmar, Västervik, Torsås, Öland, Emmaboda, Högsby, Hultsfred eller övriga Sverige? Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss