Lossning & lastning av gods med Lastmaskin

Vi är inte bara ett företag som utför kran och lastbilstransporter, utan också ett företag som kan anlitas för lossning av gods, snöröjning och annat förekommande med lastmaskin. Vi har en Volvo L70 lastmaskin som kan användas för olika ändamål, både hos företag och privatpersoner. 

Lastmaskin - Karstorp Entreprenad AB i Kalmar

Vi lossar allt från tunga gods till containrar

Vare sig det gäller att lossa tunga eller skrymmande gods från lastbilar eller containrar, att röja snö från vägar eller parkeringar, eller att utföra andra arbeten som kräver en lastmaskin, kan vi hjälpa till med det. Vi har lång erfarenhet och kompetens inom lastmaskinsarbeten och kan garantera ett bra resultat.

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på Karstorps Entreprenad för att diskutera era transportbehov. Vi är redo att hjälpa er med era transportutmaningar och att leverera era tillgångar på ett säkert och effektivt sätt.

Vi finns för dig i Kalmar län

Är du i behov av transport till Kalmar, Västervik, Torsås, Öland, Emmaboda, Högsby, Hultsfred eller övriga Sverige? Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Har du frågor om lossning & lastning av gods? - Lämna ditt nummer så ringer vi!

Vill du att vi ringer upp dig istället? Fyll i formuläret så gott du kan och lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.