Maskintransport i Kalmar län

Behöver ni transportera maskiner inom olika orter i Kalmar län eller till andra delar av Sverige från Kalmar län? Karstorps Entreprenad är det åkeri du letar efter. Vi erbjuder pålitliga maskintransporter till konkurrenskraftiga priser. Vi har lastväxlare med maskinflak som kan transportera olika sorters maskiner, vi har samarbete med flera stora uthyrningsföretag som anlitar oss för att leverera deras maskiner ut till kund. Vi har stor erfarenhet av maskintransporter och följer alla säkerhetsregler. Vi erbjuder alltid en flexibel service och bra priser för våra tjänster. Karstorps Entreprenad AB är ett professionellt val för alla som behöver maskintransporter i Kalmar län.

Maskintransport - Karstorp Entreprenad AB i Kalmar

Skräddarsydda transportlösningar

Vår erfarna personal har gedigen kunskap och expertis inom maskintransporter. Vi förstår att varje transportuppdrag är unikt och kräver noggrann planering och hantering. Därför arbetar vi tätt tillsammans med våra kunder för att förstå deras behov och leverera skräddarsydda lösningar.

Maskintransport med fokus på säkerhet

När det gäller maskintransporter är säkerhet vår högsta prioritet. Vi ser till att alla maskiner transporteras på ett säkert sätt och använder oss av moderna och välskötta transportfordon. Våra förare är utbildade och erfarna och tar hand om maskinerna med stor omsorg för att minimera risken för skador.

Vi transporterar alla typer av entreprenadmaskiner

Vi erbjuder maskintransporter för alla typer av maskiner, oavsett storlek eller vikt.

Vi har även möjlighet att erbjuda kranbilstransporter för maskiner som kräver lyftning vid lastning och lossning.

Vi transporterar

  • Traktorer

  • Hjullastare

  • Grävmaskin

  • Teleskoplastare

  • Liftar

  • Vägbyggnadsmaskiner

  • Schaktmaskiner

Vi har erfarenhet av samarbete inom byggbranschen

Karstorps Entreprenad har starka samarbeten med olika företag och entreprenörer inom byggbranschen. Det gör att vi kan erbjuda helhetslösningar för bygglogistik och transport av byggmaterial. Vi kan hjälpa till med allt från att transportera byggmaterial till och från byggarbetsplatser till att hantera avfall och återvinning.

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på Karstorps Entreprenad för att diskutera era transportbehov. Vi är redo att hjälpa er med era transportutmaningar och att leverera era tillgångar på ett säkert och effektivt sätt.

Vi finns för dig i Kalmar län

Är du i behov av transport till Kalmar, Västervik, Torsås, Öland, Emmaboda, Högsby, Hultsfred eller övriga Sverige? Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Har du frågor om maskintransport - Lämna ditt nummer så ringer vi!

Vill du att vi ringer upp dig istället? Fyll i formuläret så gott du kan och lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.