Transport med lastväxlare

Behöver ditt företag transportera olika tillgångar inom Kalmar län? Då kan vi på Karstorps Entreprenad hjälpa er. Vi är ett åkeri i Västervik som specialiserar oss på olika typer av transporter, inklusive lastväxlartransporter.

Lastväxlare - Karstorp Entreprenad AB i Kalmar

Vi är erfarna och flexibla

Vi har erfarenhet av att utföra transporter med lastväxlare inom Kalmar län. Våra kunniga förare och moderna fordon gör att vi kan erbjuda pålitliga och snabba transporttjänster. Oavsett om ni behöver transportera material till en byggarbetsplats, flytta utrustning till en annan plats eller transportera varor till era kunder, kan vi hjälpa er. Vi har kapacitet att hantera både små och stora transporter och kan anpassa oss efter era specifika behov.

Vad är lastväxlare?

 Lastväxlare är en typ av lastbil som är utrustad med en speciell anordning för att enkelt kunna lasta och lossa containrar och skåp. Denna flexibilitet gör att vi kan transportera olika typer av gods och material på ett effektivt sätt

Ett åkeri som prioriterar säkerhet

På Karstorps Entreprenad sätter vi alltid säkerheten i första hand. Vi förstår vikten av att säkerställa att era gods och material transporteras på ett säkert sätt och att de når sin destination oskadda. Våra förare är välutbildade och följer strikta säkerhetsprotokoll för att minimera risken för olyckor och skador.

Hos oss får du smidig och problemfri transport

Vårt mål är att erbjuda er en smidig och problemfri transportupplevelse. Vi är flexibla och kan anpassa oss efter era specifika behov och önskemål. Vi strävar alltid efter att leverera god service och att hålla hög kvalitet på våra transporter.

Ett brett utbud av transporttjänster

Utöver lastväxlartransport erbjuder vi också godstransport, materialtransport, kranbilstransporter och maskintransport. Vi har ett brett utbud av lastbilar som kan hantera olika typer av gods och material. Våra förare är erfarna och skickliga inom sitt område, vilket gör att vi kan garantera en effektiv och pålitlig transport.

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på Karstorps Entreprenad för att diskutera era transportbehov. Vi är redo att hjälpa er med era transportutmaningar och att leverera era tillgångar på ett säkert och effektivt sätt.

Vi finns för dig i Kalmar län

Är du i behov av transport till Kalmar, Västervik, Torsås, Öland, Emmaboda, Högsby, Hultsfred eller övriga Sverige? Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Har du frågor om transport med lastväxlare - Lämna ditt nummer så ringer vi!

Vill du att vi ringer upp dig istället? Fyll i formuläret så gott du kan och lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.